Επιδοτήσεις - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Επιδοτήσεις

Επιδοτήσεις - 5.0 out of 5 based on 6 votes

espa1420 logo rgb

Στην παρούσα ενότητα μπορείτε να δείτε όλα τα ενεργά αλλά και τα αναμενόμενα προγράμματα επιδότησης. Τα προγράμματα επιδότησης είναι δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση των επιχειρήσεων μέσω χρηματοδοτήσεων. Η πιο συνηθισμένη μορφή προγραμμάτων επιδότησης είναι η επιχορήγηση επενδύσεων.

Ειδικότερα περιλαμβάνονται οι κατηγορίες:

 

 

 

timetoplanΤα ενεργά προγράμματα είναι οι δράσεις στις οποίες μπορεί άμεσα να ενταχθεί ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Υπάρχει ήδη το σύνολο της διαθέσιμης πληροφορίας, με τη μορφή επίσημων οδηγών ή/και προκηρύξεων αλλά και προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης των αιτήσεων.

 

 

coming soonΤα αναμενόμενα προγράμματα, είναι οι δράσεις για τις οποίες υπάρχει επίσημη ενημέρωση πως θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημο χρονοδιάγραμμα και στόχος των ανακοινώσεων είναι η προετοιμασία των φυσικών ή νομικών προσώπων εν όψει των τελικών προκηρύξεων.

 

 

 

anaptiksiakosΟ Επενδυτικός Νόμος αποτελεί το βασικό χρηματοδοτικό εργαλείο για την ίδρυση, την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό επιχειρήσεων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιδοτηθούν σε ποσοστά που φτάνουν το 60% του συνολικού προϋπολογισμού της επένδυσης.  

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)
0
0
0
s2sdefault

Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.