Πρόγραμμα απόκτησης εμπειρίας για ανέργους ηλικίας 18-24 ετών (Ολοκληρωμένο)

Πρόγραμμα απόκτησης εμπειρίας για ανέργους ηλικίας 18-24 ετών (Ολοκληρωμένο) - 5.0 out of 5 based on 3 votes
Γράφτηκε από την Analysis Business Consulting

programma apoktisis empeirias gia anergous ilikias 18 24 etonΣκοπός του προγράμματος είναι η απόκτηση εργασιακής εμπειρίας τεσσάρων μηνών σε εργοδότες του ιδιωτικού τομέα προκειμένου να διευκολυνθεί η είσοδός των ανέργων στην αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Προϋπόθεση ένταξης της επιχείρησης στο πρόγραμμα είναι να μην έχει προβεί σε μείωση των εργαζομένων της λόγω καταγγελίας σύμβασης του προσωπικού (απόλυση χωρίς αντικατάσταση) στο χρονικό διάστημα των 30 ημερολογιακών ημερών που προηγούνται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Κάθε επιχείρηση ή εργοδότης μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα για 1 έως και 10 ασκούμενους ανάλογα με το προσωπικό που απασχολεί.

 

Προσοχή! Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά από τις 22/8/2016 (ώρα 12:00) και μέχρι την κάλυψη των θέσεων του προγράμματος (με καταληκτική ημερομηνία τις 22/9/2016).

Ωφελούμενοι

Κριτήρια επιλογής

Οικονομικές Απολαβές Ωφελούμενων

Διάρκεια Πρακτικής Άσκησης

 

Οι οικονομικά ανενεργοί νέοι καλούνται να εγγραφούν στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εξατομικευμένης προσέγγισης και να συντάξουν Ατομικό Σχέδιο Δράσης (ΑΣΔ) σε ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ.

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
0
0
0
s2sdefault