Υποδομές - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Υποδομές

Υποδομές - 5.0 out of 5 based on 2 votes

TechnopolisΤα γραφεία της εταιρείας, βρίσκονται στη ΒΕΠΕ Τεχνόπολης και συγκεκριμένα στη Θερμοκοιτίδα της Τεχνόπολης Α.Ε - Κτήριο Γ2, στην Ανατολική Πλευρά της Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Πυλαίας.

Η Θερμοκοιτίδα είναι εγκατεστημένη και λειτουργεί σε ένα σύγχρονο κτίριο εντός της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης με συνολικό εμβαδόν 1300 τμ. στο οποίο περιλαμβάνονται γραφεία, κοινόχρηστοι χώροι και υποδομές για τη φιλοξενία 14 επιχειρήσεων.

Ο σχεδιασμός του κτιρίου βασίζεται στις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, με άνετους χώρους και εγκαταστάσεις, στους οποίους περιλαμβάνονται 4 αίθουσες συναντήσεων και μία αίθουσα εκδηλώσεων 100 ατόμων με ανάλογη σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.

Η πρόσβαση στις εγκατάστασεις της εταιρίας εξασφαλίζεται δια μέσου κεντρικών οδικών αρτηριών, όπως η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών και η Εσωτερική Περιφερειακή Οδός της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και οδηγίες μετάβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να δείτε τον χάρτη στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας.

 

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.