Ανθρώπινο Δυναμικό - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανθρώπινο Δυναμικό - 5.0 out of 5 based on 3 votes

hrΤο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας απαρτίζεται από αξιόλογους, εξειδικευμένους και υψηλά καταρτισμένους επιστήμονες, με εμπειρία στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα αλλά και φορείς του Δημοσίου και ευρύτερου Δημοσίου Τομέα.

Σκοπός της εταιρίας είναι η πλήρωση του προσωπικού της με στελέχη που διαθέτουν εκείνες τις ικανότητες και δεξιότητες, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται άμεσα στα νέα δεδομένα της αγοράς και σε νέες, εξειδικευμένες επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών τους. Διακρίνονται για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό, τον απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και την επιστημονική τους επάρκεια και τεχνογνωσία.

Η εταιρία τηρεί αυστηρά έναν σφαιρικό κώδικα δεοντολογίας. Ο κώδικας αυτός είναι ένα σαφές σύνολο προτύπων για την επιχειρησιακή συμπεριφορά του συνόλου του ανθρωπίνου δυναμικού της. Παρέχει το ηθικό και συμπεριφοριστικό πλαίσιο στο οποίο βασίζονται οι καθημερινές αποφάσεις του προσωπικού.

Ο σφαιρικός κώδικας δεοντολογίας παρέχει μια σειρά κατευθυντήριων αρχών που ομαδοποιούνται σε 5 κατηγορίες που καλύπτουν το εύρος των δραστηριοτήτων μας και είναι: 

1) Ενδοεταιρική συνεργασία

2) Συνεργασία με τους πελάτες 

3) Επαγγελματική ακεραιότητα 

4) Εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια

5) Διατήρηση αντικειμενικότητας και ανεξαρτησίας

Παράλληλα με το επιστημονικό προσωπικό που απασχολεί, διαθέτει και πλήθος εξωτερικών συνεργατών με τους οποίους και συνεργάζεται σε μόνιμη βάση ώστε να διασφαλίζεται η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών σε ευρύ φάσμα θεματικών αντικειμένων και να υπερκαλύπτονται οι τυχόν εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις των αναγκών του πελάτη.

 

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.