Κάλυψη μισθολογικού κόστους από το ΕΣΠΑ

Κάλυψη μισθολογικού κόστους από το ΕΣΠΑ - 5.0 out of 5 based on 9 votes
Γράφτηκε από την Analysis Business Consulting

kalypsi misthologikoy kostous apo to espaΤην κάλυψη του συνολικού εξόδου (μισθός και ασφαλιστικές εισφορές) υφιστάμενου και νέου προσωπικού χρηματοδοτούν τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το κόστος των επιχειρήσεων για την πρόσληψη προσωπικού είναι από τα πλέον δυσβάσταχτα στον προϋπολογισμό τους, ειδικότερα μετά τις αυξήσεις των τελευταίων ετών στις ασφαλιστικές εισφορές. Στα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ το συγκεκριμένο κόστος μπορεί να αποτελέσει μέρος του σχεδίου, και η επιχείρηση να χρηματοδοτηθεί τόσο για το υφιστάμενο όσο και για το νέο προσωπικό της.

Πιο συγκεκριμένα οι χρηματοδοτήσεις που παρέχονται στα τέσσερα νέα προγράμματα είναι οι ακόλουθες:

Προγράμματα  Αναβάθμισης Υφιστάμενων Επιχειρήσεων και Ενίσχυση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Καλύπτεται το συνολικό κόστος για δύο θέσεις εργασίας, είτε υφιστάμενου, είτε νέου προσωπικού, συνολικού προϋπολογισμού 24.000 ευρώ, με επιδότηση που φτάνει στο 50%.

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων

Καλύπτεται το συνολικό κόστος για μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης (ή περισσότερες μερικής απασχόλησης), συνολικού προϋπολογισμού 12.000 ευρώ, με επιδότηση που φτάνει στο 100%.

Πρόγραμμα Νεοφυής Επιχειρηματικότητα

Καλύπτεται το συνολικό κόστος για έως δύο θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης (ή περισσότερες μερικής απασχόλησης), συνολικού προϋπολογισμού 24.000 ευρώ, με επιδότηση που φτάνει στο 100%.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310 365155 ή να μας στείλετε μήνυμα στο κάτω μέρος της σελίδας.

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (9 Votes)
0
0
0
s2sdefault