Τα 4+1 σημεία προσοχής για τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Τα 4+1 σημεία προσοχής για τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ

Τα 4+1 σημεία προσοχής για τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ - 5.0 out of 5 based on 11 votes

ta 4 1 simeia prosoxis gia ta nea programmata tou espaΟι υποβολές για τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020 ξεκίνησαν. Στο παρακάτω άρθρο συγκεντρώσαμε τα πιο συχνά λάθη των υποψήφιων επενδυτών στο σχεδιασμό των αιτήσεων.

Διαβάστε τα τέσσερα συν ένα σημεία που πρέπει να προσέξετε, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που τέτοιες παραλείψεις μπορεί να οδηγήσουν στην απόρριψη της επιχειρηματικής σας πρότασης. 

1. Δείτε τις προϋποθέσεις του κάθε προγράμματος

Κάθε πρόγραμμα ορίζει, εξ αρχής μέσω του οδηγού του, τις προϋποθέσεις ένταξης. Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια περί της υποβολής της αίτησής σας, ελέγξτε προσεκτικά όλα τα σημεία εκείνα που πιθανώς θα οδηγήσουν στην απόρριψή της.

2. Υπολογίστε τη βαθμολογία σας

Τα βαθμολογούμενα κριτήρια είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του κάθε προγράμματος. Μπορείτε εξ αρχής να γνωρίζετε τις πιθανότητες έγκρισης της πρότασής σας, αρκεί να υπολογίσετε τη μοριοδότησή σας από κάθε κριτήριο.

3. Διαμορφώστε τον προϋπολογισμό σας

Η ορθή νοοτροπία για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο ένα πρόγραμμα είναι να καταγράψετε τις ανάγκες σας, να τις αντιπαραβάλετε με τα χρηματοδοτούμενα στοιχεία του οδηγού και να καταστρώσετε έναν σωστά δομημένο προϋπολογισμό. Πολλοί, και συχνά, πέφτουν στην «παγίδα» να οδηγούνται σε λανθασμένα και δύσκολα στη διαχείριση έργα, επειδή τα σχεδιάζουν όχι με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες, αλλά για να εκμεταλλευτούν καλύτερα την επιδότηση. 

4. Μην μπερδεύετε τους οδηγούς των προγραμμάτων

Κάθε πρόγραμμα έχει τον δικό του οδηγό, με βάση τον οποίο κινείται. Μην κάνετε το λάθος να συγχέετε τους οδηγούς. Το γεγονός πως σε κάποιο πρόγραμμα, είτε τωρινό είτε του παρελθόντος, ισχύει κάτι, δεν σημαίνει πως αυτό ισχύει σε κάθε πρόγραμμα!

+1 (BONUS): Η αίτηση χρηματοδότησης από ένα πρόγραμμα είναι ένα πολύ σημαντικό επιχειρηματικό βήμα. Δείτε την σαν μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση και όχι σαν μια απλή διαδικασία. Επιλέξτε τους κατάλληλους συνεργάτες σε κάθε επίπεδο, που με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες έγκριση σας.

H Analysis Business Consulting πραγματοποιεί δωρεάν τα τέσσερα παραπάνω σημεία. Ελάτε σήμερα σε επικοινωνία μαζί μας στο 2310 365155 ή στείλτε μας μήνυμα στο κάτω μέρος της σελίδας.

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (11 Votes)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.