Γιατί να επιλέξω την Analysis Business Consulting για την αίτησή μου

Γιατί να επιλέξω την Analysis Business Consulting για την αίτησή μου - 5.0 out of 5 based on 10 votes
Γράφτηκε από την Analysis Business Consulting

giati na epilekso tin analysis business consulting gia tin aitisi mouΗ διαδικασία ανεύρεσης του κατάλληλου συμβούλου είναι ένα από τα πιο καθοριστικά βήματα στην επιτυχή έκβαση της αίτησης χρηματοδότησης σας.

Στο κείμενο που ακολουθεί σας παρουσιάζουμε ορισμένους από τους κυριότερους λόγους για να επιλέξετε την Analysis Business Consulting.

  1. Εμπειρία: Οι σύμβουλοι της Analysis Business Consulting, πέραν του πανεπιστημιακού τους υποβάθρου, δραστηριοποιούνται στον κλάδο των επιδοτούμενων προγραμμάτων εδώ και μια δεκαετία, έχοντας υλοποιήσει μεγάλο όγκο επενδυτικών σχεδίων μέσω διάφορων εθνικών (Γ ΚΠΣ, ΕΣΠΑ 2007-2013, Αναπτυξιακό Νόμο, Αγροτικής Ανάπτυξης, Προγράμματα Κοινωνίας της Πληροφορίας) και ευρωπαϊκών προγραμμάτων (FP7, Interreg, Διακρατικά προγράμματα συνεργασίας).
  2. Προσωποποιημένες Υπηρεσίες: Κάθε επιχειρηματίας διαθέτει τον προσωπικό του σύμβουλο, με τον οποίο μπορεί να επικοινωνήσει ανά πάσα στιγμή για να ενημερωθεί για την πορεία της αίτησής του. Παράλληλα μέσω ειδικών εργαλείων ενημερώνεται τόσο για τις πιθανότητες επιτυχίας της έγκρισής του (προβαθμολόγιση), όσο και για την πορεία των εκταμιεύσεών του (διαχείριση έργου). Πλέον αυτού οι σύμβουλοι της εταιρείας μας σχεδιάζουν μαζί σας την πορεία υλοποίησης του έργου σας, προγραμματίζοντας αναλυτικά τις χρηματορροές που αφορούν το επενδυτικό σχέδιο προκειμένου να είναι βιώσιμο και λειτουργικό παράλληλα.
  3. Ελαχιστοποίηση προσωπικής ενασχόλησης: Ο προσωπικός σύμβουλος του επιχειρηματία αναλαμβάνει πλήρως τη διαδικασία προετοιμασίας του επενδυτικού σχεδίου, μειώνοντας δραστικά τον χρόνο ενασχόλησης του ίδιου του επιχειρηματία. Η πολύχρονη ενασχόληση με το αντικείμενο, μας επιτρέπει άλλωστε να προλαμβάνουμε καταστάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κατασπατάληση πόρων.
  4. Συνεργασίες: Η Analysis Business Consulting συνεργάζεται με άριστους επαγγελματίες σε κομβικούς κλάδους της οικονομίας (εταιρείες πληροφορικής, κατασκευαστικές, συμβούλους πιστοποίησης ποιότητας και μηχανικούς) ώστε να είναι σε θέση να προτείνει λύσεις για κάθε κομμάτι του επενδυτικού σας σχεδίου.
1 1 1 1 1 Rating 5.00 (10 Votes)
0
0
0
s2sdefault