Μέχρι Μάρτιο τα αιτήματα ελέγχου στο πρόγραμμα Ενίσχυση ΜΜΕ - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Μέχρι Μάρτιο τα αιτήματα ελέγχου στο πρόγραμμα Ενίσχυση ΜΜΕ

Μέχρι Μάρτιο τα αιτήματα ελέγχου στο πρόγραμμα Ενίσχυση ΜΜΕ - 5.0 out of 5 based on 2 votes

enisxisi mikromesaiwn epixeirhsewnΤροποποίηση στον οδηγό του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών», μέσω της οποίας παρατείνετε η δυνατότητα υποβολής αιτημάτων ολοκλήρωσης, δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, εντός της εβδομάδας.

Στη συνέχεια παρουσιάζονται συνολικά οι αλλαγές που επιφέρει στην υλοποίηση του προγράμματος η άνωθεν τροποποίηση.

Ειδικότερα: 

  • Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής υποβολής του Αιτήματος Επαλήθευσης – Πιστοποίησης Ολοκλήρωσης μέχρι τις 31/03/2016 έναντι της αρχικώς οριζόμενης προθεσμίας των είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την τυπική ημερομηνία λήξης του έργου. Σε κάθε περίπτωση διευκρινίζεται πως η υλοποίηση των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και την 31/12/2015.
  • Οι επιχειρήσεις έχουν δικαίωμα για υποβολή τριών αιτημάτων τροποποίησης φυσικού και οικονομικού αντικειμένου, έναντι δύο που ίσχυαν μέχρι σήμερα. Τα αιτήματα τροποποίησης μπορούν να υποβληθούν μέχρι και 29/2/2016.

Σημειώνεται πως για τις επιχειρήσεις που έχουν λάβει ενδιάμεση δόση επιδότησης και δεν έχει υποβληθεί αίτημα ολοκλήρωσης μέχρι και τις 31/3/2016 διενεργείται αυτεπάγγελτη επιτόπια επαλήθευση από τον ΕΦΕΠΑΕ.

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.