Δεν έχει ξεκινήσει η υποβολή προτάσεων σε προγράμματα του ΕΣΠΑ - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Δεν έχει ξεκινήσει η υποβολή προτάσεων σε προγράμματα του ΕΣΠΑ

Δεν έχει ξεκινήσει η υποβολή προτάσεων σε προγράμματα του ΕΣΠΑ - 5.0 out of 5 based on 1 vote

knowledge quote

Με ειδική ανάρτηση του το Υπουργείο Οικονομίας ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους πως τα προγράμματα επιδότησης στα πλαίσια του νέου ΕΣΠΑ δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και συνεπώς δεν είναι εφικτές, προς το παρών, οι υποβολές προτάσεων. 

Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης του προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020 αποσαφηνίζεται πως δεν έχει ξεκινήσει υποβολή φακέλων επενδύσεων σε προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ως εκ τούτου, σε αυτήν την φάση καμία αμοιβή για υποβολή φακέλων δεν δικαιολογείται. Με τη δημοσίευση των προκηρύξεων των προγραμμάτων θα υπάρξει πλήρης και επίσημη ενημέρωση για την διαδικασία υποβολής των προτάσεων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στις σχετικές ιστοσελίδες.

Για να είστε σίγουροι για την εγκυρότητα των πληροφοριών που κατακλύζουν καθημερινά το διαδίκτυο μπορείτε να μας ακολουθήσετε στη σελίδα μας στο Facebook.

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.