Ενίσχυση της Ρευστότητας και Στήριξη της Απασχόλησης από τον ΟΑΕΔ - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Ενίσχυση της Ρευστότητας και Στήριξη της Απασχόλησης από τον ΟΑΕΔ

Ενίσχυση της Ρευστότητας και Στήριξη της Απασχόλησης από τον ΟΑΕΔ - 5.0 out of 5 based on 6 votes

oaedΣε συνέχεια των όσων ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ από πλευράς ΟΑΕΔ, ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, με την πρώτη δράση να δημοσιεύεται αύριο, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου του Οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Ρευστότητας και Στήριξης της Απασχόλησης.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δύο άξονες. Ο πρώτος θα αφορά επιχειρήσεις που προχώρησαν σε αύξηση του προσωπικού της κατά το 2015, και ο δεύτερος πρώην ανέργους που έκαναν έναρξη δραστηριότητας κατά τα δύο προηγούμενα έτη.

ΑΞΟΝΑΣ Α) Επιχορήγηση Εργοδοτών για τη Δημιουργία Νέων Θέσεων Εργασίας κατά τη διάρκεια της κρίσης

Για να ενταχθεί μια επιχείρηση στο πρόγραμμα, θα πρέπει να έχει προβεί στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, σε σχέση µε τον ανώτατο αριθμό των θέσεων εργασίας που είχε το Δεκέμβριο 2014, µε την πρόσληψη πρώην ανέργων κατά το χρονικό διάστημα από 1-1-2015 έως και 31-8-2015. Τα άτομα που προσλήφθηκαν θα πρέπει να να ήταν εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕ∆ ανεξαρτήτως χρονικής διάρκειας, κατά το εξάμηνο που προηγήθηκε της πρόσληψής τους.

ΑΞΟΝΑΣ Β) Ενίσχυση Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών

Δικαιούχοι στη συγκεκριμένη δράση είναι πρώην εγγεγραµµένοι άνεργοι που έκαναν έναρξη δραστηριότητας κατά το χρονικό διάστηµα από 01.01.2014 έως και 31.08.2015.. Στο πρόγραμμα εντάσσονται ατομικές επιχειρήσεις, καθώς και εταιρίες  µε την προϋπόθεση ότι μετέχει µε ποσοστό τουλάχιστον 51% στο εταιρικό κεφάλαιο πρώην εγγεγραμμένος άνεργος.

Η υποβολή αιτήσεων στο άνωθεν πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου και το ποσό επιχορήγησης ανέρχεται στις 10.000 ευρώ.

 

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.