Ορίστηκε Υφυπουργός αρμόδιος για το νέο ΕΣΠΑ - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Ορίστηκε Υφυπουργός αρμόδιος για το νέο ΕΣΠΑ

Ορίστηκε Υφυπουργός αρμόδιος για το νέο ΕΣΠΑ - 5.0 out of 5 based on 8 votes

xaritsisΆλλο ένα θετικό νέο είχαμε για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-2020, κατά τη χθεσινή (Τρίτη 22/09/2015) ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στην ιστορία, υπάρχει θέση Υφυπουργού για θέματα αρμόδια με τις κοινοτικές ενισχύσεις. Ως Υφυπουργός ΕΣΠΑ ανέλαβε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ο τελευταίος ήταν μέχρι τον Αύγουστο Γενικός Γραμματέας ΕΣΠΑ, κάτι που τον κάνει αν μη τι άλλο γνώστη της κατάστασης και φέρνει αισιοδοξία στην αγορά για τους ρυθμούς ενεργοποίησης του νέου πακέτου.

Η δημιουργία θέσης υφυπουργού για το ΕΣΠΑ χαιρετίστηκε ήδη από πολλούς επαγγελματικούς φορείς, ενώ και το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, μέσω του προέδρου του, προέβη σε σχετική ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη κίνηση ως απολύτως θετική.

Στην αναγκαιότητα άμεσης ενεργοποίησης αναπτυξιακών δράσεων στάθηκε και ο Υπουργός Οικονομίας κ. Σταθάκης που σημείωσε πως οι τρεις πρώτοι στόχοι είναι η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, "είναι 5-6 δισ. που πρέπει να δοθούν στην οικονομία", είπε χαρακτηριστικά, ο αναπτυξιακός νόμος και η νεανική επιχειρηματικότητα.

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (8 Votes)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...




Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.