Το νέο analysisbc.gr - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Το νέο analysisbc.gr

Το νέο analysisbc.gr - 5.0 out of 5 based on 7 votes

logoΗ Analysis Business Consulting περνά από σήμερα στη νέα εποχή. Η νέα ιστοσελίδα της, είναι στον αέρα, βασισμένη στα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής και εναρμονισμένη με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Επηρεασμένοι σαφώς από την επίδραση που έχουν τα social media, σχεδιάσαμε τον ανανεωμένο δικτυακό μας χώρο με βάση αυτά. Έτσι όλη η πληροφορία βρίσκεται στην κεντρική σελίδα, δίχως βέβαια να λείπει το κλασικό Μενού μέσω του οποίου μπορείτε άμεσα να μεταφερθείτε στην ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Με το πρώτο άνοιγμα θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα νέα ενώ με ένα απλό scroll down μεταφέρεστε στο σύνολο του περιεχομένου του www.analysisbc.gr

Καινοτομία επίσης το Blog, το οποίο θα σας παρουσιάζει τις κυριότερες ειδήσεις όχι με τη μορφή ενός ειδησεογραφικού δικτύου, αλλά με σχόλια, παρεμβάσεις, άρθρα και βοηθητικά κείμενα.

Παράλληλα με το νέο μας στέκι, εγκαινιάζουμε και τις επιπρόσθετες υπηρεσίες της εταιρίας, όπως η λογιστική παρακολούθηση, οι υπηρεσίες προβολής και προώθησης μέσω διαδικτύου αλλά και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες προς νέες επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Στόχος μας; Η Analysis Business Consulting να είναι αρωγός και σύμβουλος σε κάθε σας επιχειρηματικό βήμα!

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (7 Votes)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.