Είναι αρκετά τα λεφτά των επιδοτήσεων; - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Είναι αρκετά τα λεφτά των επιδοτήσεων;

Είναι αρκετά τα λεφτά των επιδοτήσεων; - 5.0 out of 5 based on 1 vote

espa 13 programmataΠολλές φορές έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με την εύλογη απορία για το αν τα χρήματα που λαμβάνει ένας επιχειρηματίας από ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα είναι αρκετά.

Φυσικά στόχος μας δεν είναι να πούμε ένα ναι ή ένα όχι, ούτε να αλλάξουμε την γνώμη κανενός. Σκοπός αυτής της ανάρτησης είναι να εξηγήσουμε τη λογική των προγραμμάτων επιδότησης, ώστε να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι υποψήφιοι επενδυτές να επωφεληθούν από αυτά.

Αρχικά να εξηγήσουμε τι είναι ένα πρόγραμμα επιδότησης

Δεν μας χαρίζουν λεφτά! Πολλοί πιστεύουν πως η χρηματοδότηση είναι… χαριστικά λεφτά, κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Τα λεφτά μιας επιδότησης πάντα έχουν συγκεκριμένο σκοπό και ορισμένες προϋποθέσεις για να δοθούν.

Για παράδειγμα υπάρχουν προγράμματα που καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα μιας νέας επιχείρησης. Η’ άλλα προγράμματα μέσω των οποίων μπορεί μια υφιστάμενη επιχείρηση να αντικαταστήσει τον παλιό της εξοπλισμό με νέο.

Χρειάζομαι και δικό μου κεφάλαιο;

Εδώ είναι ένα σημείο κλειδί, που στην Analysis Business Consulting είμαστε κάθετοι, ως προς την απάντησή του. Ναι, χρειάζεται και προσωπικό κεφάλαιο! Καμία επιδότηση δεν είναι αρκετή για να συντηρήσει μια επιχείρηση, είτε νέα, είτε παλιά.

Οι επιδοτήσεις λειτουργούν συμπληρωματικά στο δικό σας κεφάλαιο. Σας βοηθούν να έχετε καλύτερη ρευστότητα. Σας επιτρέπουν να αποφύγετε έξοδα τραπεζικών λογαριασμών. Σας δίνουν σημαντικότατες ανάσες προσθέτοντας κεφάλαια στα ταμεία σας.

Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι από μόνες τους αρκετές για να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης.

Ποια είναι η υπηρεσία της Analysis Business Consulting

Η δική μας δουλειά είναι να σας παρέχουμε όλη την απαραίτητη πληροφορία, γνώση και ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του κάθε προγράμματος.

Στην πολυετή παρουσία της Analysis Business Consulting στην Ελληνική αγορά δεκάδες επιχειρήσεις αντιλήφθηκαν τον τρόπο που μπορούν να εκμεταλλευτούν τις επιδοτήσεις, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας επενδύσεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τις ίδιες.

Σε κάθε βήμα, από την πρώτη σκέψη μέχρι και την τελική υλοποίηση της ιδέας σας στεκόμαστε δίπλα σας, με σεβασμό και επαγγελματισμό.

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.