Πρόγραμμα επιδότησης για καταστήματα εστίασης - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Πρόγραμμα επιδότησης για καταστήματα εστίασης

Πρόγραμμα επιδότησης για καταστήματα εστίασης - 5.0 out of 5 based on 3 votes

programma estiashsΟ κλάδος της εστίασης είναι από αυτούς που εδώ και χρόνια είχαν μείνει στο περιθώριο από τα προγράμματα επιδότησης. Τα προγράμματα «Ψηφιακό Βήμα» και «Ψηφιακό Άλμα» που ανακοινώθηκαν στις 4 Ιουνίου και θα δέχονται αιτήσεις μέχρι τα μέσα του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, χρηματοδοτούν και τον συγκεκριμένο κλάδο.

Και για να τα ξεδιαλύνουμε, παρακάτω η λίστα με τις επιχειρήσεις που μπορούν να επιδοτηθούν από τα δύο νέα προγράμματα:

Εστιατόρια, fast food, ψησταριές, πιτσαρίες, ψαροταβέρνες, καντίνες, κοσμικές ταβέρνες, ζαχαροπλαστεία, καφεζαχαροπλαστεία, intenet καφέ, κυλικεία, ουζερί, μεζεδοπωλεία, τσιπουράδικα, ζυθοπωλεία, self service μονάδες παροχής γευμάτων, σνακ μπαρ κτλ.

Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις δύναται, υπό προϋποθέσεις, να χρηματοδοτηθούν μέχρι και το ποσό των 200.000 ευρώ.

Επιδότηση….για τι;

Η χρηματοδότηση από τα δύο νέα προγράμματα αφορά συγκεκριμένες δαπάνες, που στόχο έχουν την ψηφιακή αναβάθμιση της κάθε επιχείρησης. Αν είχατε δηλαδή στο μυαλό σας μιας ανακαίνιση του χώρου, τότε το πρόγραμμα αυτό δεν είναι για εσάς!

Αντίθετα, αν είσαστε από τους επιχειρηματίες με το… βλέμμα στο μέλλον, αν σας ενδιαφέρει και σχεδιάζετε δράσεις ψηφιακής εξέλιξης της επιχείρησης σας, τότε το πρόγραμμα αυτό μοιάζει ιδανικό.

Συγκεκριμένα χρηματοδοτεί: ιστοσελίδες αλλά και ιστοσελίδες παραγγελιών (e-shop), εξοπλισμός πληροφορικής (ηλ. Υπολογιστές, εκτυπωτές, Bar code, εξοπλισμός ιντερνετ κτλ), ψηφιακά λογισμικά (antivirus, erp, ηλεκτρονική τιμολόγηση κτλ), υπηρεσίες προβολής (παρουσία στα social media, ηλεκτρονική διαφήμιση, ψηφιακό υλικό προώθησης κτλ).

Παράλληλα τόσο η δράση Ψηφιακό Βήμα, όσο και η δράση Ψηφιακό Αλμα, χρηματοδοτούν την πρόσληψη νέου προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών εισφορών και λοιπών φόρων Δημοσίου.

Πόσο επιδότηση δικαιούμαι;

Εδώ είναι και το «αγκάθι» του προγράμματος. Για να πάρει κάποιος τη χρηματοδότηση, οφείλει να μπορεί να καλύψει το υπόλοιπο κόστος του σχεδίου. Το ποσοστό επιδότησης είναι σταθερό και αφορά το 50% του επενδυτικού σχεδίου.

Για παράδειγμα, σε ένα σχέδιο 40.000 ευρώ, η επιδότησης είναι 20.000 ευρώ και τα υπόλοιπα 20.000 ευρώ θα είναι ιδία συμμετοχή.

Πως διεκδικώ την επιδότηση;

Για να λάβεις μία επιχείρηση την επιδότηση, οφείλει να κάνει πρώτα την αίτησή της. Αυτό, όπως και να απαντήσουμε σε όλες τις απορίες που έχεις, είναι δική μας δουλειά.

 

Κλείσε σήμερα, εντελώς δωρεάν, μία συνάντηση με ένα σύμβουλο της  Analysis Business Consulting, για να μάθεις κάθε λεπτομέρεια για τη χρηματοδότηση της επιχείρησής σου!

Τρόποι Επικοινωνίας:

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.