Δράσεις ενίσχυσης «Ψηφιακό Βήμα» & «Ψηφιακό Άλμα» - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Δράσεις ενίσχυσης «Ψηφιακό Βήμα» & «Ψηφιακό Άλμα»

Δράσεις ενίσχυσης «Ψηφιακό Βήμα» & «Ψηφιακό Άλμα» - 5.0 out of 5 based on 1 vote

draseis enisxysis psifiako vima psifiako almaΔύο νέα προγράμματα επιδότησης έχουν σχεδιαστεί και αναμένεται να προκηρυχτούν το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για δράσεις απόλυτα στοχευμένες στην ενίσχυση της ψηφιακής ταυτότητας υφιστάμενων επιχειρήσεων.

Στόχος είναι οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν από τις συγκεκριμένες δράσεις να ενισχυθούν για την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής, λογισμικού και υπηρεσιών πληροφορίας και επικοινωνιών.

Οι δύο δράσεις ονομάζονται «Ψηφιακό Βήμα» και «Ψηφιακό Άλμα και είναι συνολικού προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ, με ποσοστό δημόσιας χρηματοδότησης στο 50%.

Τρόπος κατανομής επιχειρήσεων στις δύο δράσεις

Η κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση καλείτε να συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο, που αφορά τις δαπάνες που έκανε σε σχετικό εξοπλισμό την τελευταία πενταετία. Συγκεκριμένα συμπληρώνονται τα ποσά που αφορούν δαπάνες στο διαδίκτυο, ιστοσελίδα, ηλεκτρονικό κατάστημα, δαπάνες για Hardware/Software, Digital Marketing, ψηφιακή ασφάλεια, ηλεκτρονική τιμολόγηση, e-market places κτλ.

Με βάση τις απαντήσεις που έχουν δοθεί κατατάσσεται σε μια βαθμίδα που περιλαμβάνει τις «θέσεις», χαμηλή-μέση-ανώτερη-ανώτατη.

Οι επιχειρήσεις που βάσει ερωτηματολογίου θα καταταχθούν στις βαθμίδες χαμηλή και μέση, μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις με μέγιστο προϋπολογισμό τις 80.000 ευρώ στη δράση «Ψηφιακό Βήμα».

Παράλληλα, οι επιχειρήσεις που βάσει ερωτηματολογίου θα καταταχθούν στις βαθμίδες ανώτερη και ανώτατη, μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις με μέγιστο προϋπολογισμό τις 200.000 ευρώ στη δράση «Ψηφιακό Άλμα».

Σημεία προσοχής:

- Για την ένταξη μιας επιχείρησης στο πρόγραμμα είναι απαραίτητο να έχουν προηγηθεί δύο διαχειριστικές χρήσεις.

- Οι δύο δράσεις εμπίπτουν στο πλαίσιο των κρατικών ενισχύσεων ήσσονος σημασίας.

- Για να ολοκληρωθεί ένα επενδυτικό σχέδιο και να χρηματοδοτηθεί είναι απαραίτητο η επιχείρηση να «ανέβει» μια κατηγορία, βάσει του ερωτηματολογίου με το οποίο εισήλθε στο πρόγραμμα. Εξαιρούνται από την παράμετρο αυτή όσες επιχειρήσεις είναι ήδη στην ανώτατη βαθμίδα.

Στην Analysis Business Consulting αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη της επιχείρησής σας, από την αρχική ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση και αξιολόγηση, μέχρι την οριστική πληρωμή της επιδότησης.

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.