Ιστοσελίδα και social media - Σχέση εξάρτησης - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Ιστοσελίδα και social media - Σχέση εξάρτησης

Ιστοσελίδα και social media - Σχέση εξάρτησης - 5.0 out of 5 based on 3 votes

istoselida kai social media sxesi eksartisisΤα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media) έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του καθένα μας και ολοένα και αυξάνουν τη δυναμική τους και στο επιχειρηματικό πεδίο.

Αυτό δείχνουν όχι μόνο έρευνες και μετρήσεις αλλά και ο αυξανόμενος αριθμός επιχειρηματιών που στρέφονται με προσήλωση στην αξιοποίηση διαφόρων ηλεκτρονικών καναλιών.

Μέσα από το blog μας έχουμε καταγράψει αρκετές φορές για την επιρροή που έχουν τα κοινωνικά δίκτυα στις αποφάσεις των καταναλωτών. Αποφάσεις που έχουν να κάνουν με εμπιστοσύνη, κρίση καταστήματος, φήμη μέχρι και τις τελικές τους αγορές.

Σήμερα στεκόμαστε στην ανάγκη που υπάρχει για αμφίδρομη επικοινωνία των ηλεκτρονικών καναλιών κάθε επιχείρησης.

Έχετε δει ποτέ κατάστημα που έχει τοίχο στη μέση του και δεν μπορεί το ένα μέρος να επικοινωνήσει με το άλλο; Γιατί να κάνετε κάτι τέτοιο στα ηλεκτρονικά σας κανάλια;

Ιστοσελίδα με social media

Κάθε ιστοσελίδα πρέπει να διαθέτει τα μικρά εκείνα «κουμπάκια» μέσα από τα οποία θα μπορεί ο χρήστης να μεταφερθεί στα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι θα μπορεί να βρεθεί με το πάτημα ενός κουμπιού στο instagram και να δει φωτογραφίες ή στο facebook ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας με τον απόλυτα κατανοητό και εύκολο, για τον ίδιο, τρόπο του messenger.

Πέρα από την ευκολία στη μεταφορά, η σχετική σύνδεση μας δίνει δύο ακόμη πλεονεκτήματα.

Σύγχρονη σχεδίαση: Κανένα παλιό ή παρατημένο site δεν έχει εύκολη μεταφορά στα social media. Από τη στιγμή που το δικό μας τη διαθέτει, αυτόματα δίνουμε στον καταναλωτή την εντύπωση μιας σύγχρονης και προσεγμένης σελίδας.

Πληθωρική παρουσία: Αναλογιστείτε και μόνοι σας, πόσο διαφορετική, πιο «γεμάτη» σας φαίνεται μια σελίδα με πληθώρα επιλογών από ένα φτωχό site; Ο σύγχρονος καταναλωτής αρέσκεται στις αγορές από σελίδες που του δίνουν περισσότερες επιλογές, μοντέρνα σχεδιασμένες και με κάθε σύγχρονο εργαλείο ενσωματωμένο.

Social Media με ιστοσελίδα

Κάθε «δρόμος» επιθυμούμε να είναι διπλής κατεύθυνσης, έτσι το σωστό είναι να προβλέπουμε και την αντίθετη διαδρομή. Να σκεφτόμαστε δηλαδή και τους καταναλωτές που μας εντοπίζουν μέσα από μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Οφείλουμε μέσα από αυτές να παρέχουμε εύκολη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, μέσω της τοποθέτησης της ηλεκτρονικής διεύθυνσης στα αντίστοιχα πεδία αλλά και με την τοποθέτηση απευθείας link σε ορισμένες από τις δημοσιεύσεις που κάνουμε.

Έτσι πετυχαίνουμε ευκολότερα και τις επιθυμητές πωλήσεις, οδηγώντας τον καταναλωτή από την υπερπληροφόρηση του κάθε κοινωνικού δικτύου στην πιο συγκεντρωτική πληροφορία που του παρέχουμε μέσα από την απόλυτα στοχευμένη στις ανάγκες του ιστοσελίδα. 

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.