Τελευταία εβδομάδα για την επιδότηση πτυχιούχων - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Τελευταία εβδομάδα για την επιδότηση πτυχιούχων

Τελευταία εβδομάδα για την επιδότηση πτυχιούχων - 5.0 out of 5 based on 1 vote

teleftaia evdomada gia tin epidotisi ptyxioyxonΤην Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται η τρίτη και τελευταία περίοδος υποβολών του προγράμματος «Ενίσχυση Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων» του ΕΣΠΑ, μέσω του οποίου χρηματοδοτούνται άνεργοι, μισθωτοί και ατομικές επιχειρήσεις, πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ, με 25.000 ευρώ.

Μέσω του προγράμματος επιδοτούνται πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την έναρξη ή υποστήριξη επαγγελματικής δραστηριότητας συναφούς με την ειδικότητά τους και την οργάνωση αυτοτελούς επαγγελματικού χώρου.

Δικαιούχοι Προγράμματος

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν:

  • Άνεργοι πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ κατά την υποβολή της αίτησης.
  • Μισθωτοί (πλήρους ή μερικής ή εποχιακής απασχόλησης) με την προϋπόθεση να διακόψουν τη μισθωτή εργασία τους μετά την έγκριση της πρότασης.
  • Φυσικά πρόσωπα πτυχιούχοι τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που ασκούν συναφή με την ειδικότητά τους επαγγελματική δραστηριότητα (ατομική επιχείρηση) και δεν έχουν σχέση μισθωτής εργασίας.

Επαγγέλματα

Ενδεικτικά επαγγέλματα που μπορούν να χρηματοδοτηθούν είναι: Δικηγόροι, ιατροί όλων των ειδικοτήτων, ψυχολόγοι, βιολόγοι, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, οικονομολόγοι, λογιστές, καθηγητές, μηχανικοί και επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου (πολιτικοί μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, τοπογράφοι, αρχιτέκτονες κτλ), γεωπόνοι, δασολόγοι, ο κλάδος διαφήμισης, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, ο κλάδος της πληροφορικής, όπως και δραστηριότητες σχετικές με την τέχνη, την ψυχαγωγία κ.α.

Η Analysis Business Consulting αριθμεί ήδη δεκάδες εγκεκριμένα έργα στο πρόγραμμα, έχει υψηλότατα ποσοστά βαθμολόγησης των μελετών της, ενώ έχει σχεδιάσει και παρέχει δωρεάν το μοναδικό «εργαλείο» στην Ελλάδα που σας ενημερώνει άμεσα για τις ρεαλιστικές πιθανότητες ένταξης της πρότασής στο πρόγραμμα.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα Ενίσχυση Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων εδώ.

Επικοινωνήστε σήμερα με ένα σύμβουλο της Analysis Business Consulting για μια ΔΩΡΕΑΝ συνάντηση!

Τρόποι Επικοινωνίας:

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.