Τελευταία περίοδος υποβολής στο πρόγραμμα επιδότησης πτυχιούχων - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Τελευταία περίοδος υποβολής στο πρόγραμμα επιδότησης πτυχιούχων

Τελευταία περίοδος υποβολής στο πρόγραμμα επιδότησης πτυχιούχων - 4.0 out of 5 based on 2 votes

teleftaia periodos ypovolis sto programma epidotisis ptyxioyxonΞεκίνησε στις 8 Νοεμβρίου η τρίτη και τελευταία περίοδος υποβολής προτάσεων για τον Β’ κύκλο της δράσης ενίσχυσης αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων.

Το πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2016, έτρεξε σε δύο κύκλους, έναν την περσινή χρονιά και ένα φέτος. Πρόκειται για δράση που χρηματοδοτεί με ποσοστό 100% και μέχρι το ποσό των 25.000 ευρώ πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν πάνω στο πτυχίο τους.

Συγκεκριμένα καλύπτει κάθε πάγιο έξοδο της επιχείρησης, από ασφαλιστικές εισφορές, ενοίκια και λογαριασμούς, μέχρι έξοδα διαφήμισης και κόστη προσωπικού.

Αυτός ήταν και ο λόγος που «τράβηξε» εξ αρχής μεγάλο ενδιαφέρον επενδυτών, με αποτέλεσμα να γίνει μέχρι και αύξηση προϋπολογισμού για να επιδοτηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα σχέδια.

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να εκμεταλλευτεί τις παροχές του προγράμματος οφείλει, πλέον, να ενεργήσει ταχύτητα, καθώς η δράση μετά από δύο σχεδόν χρόνια φτάνει στη λήξη της.

Η τελευταία περίοδος υποβολής, δηλαδή η τρίτη περίοδος του β’ κύκλου την οποία και διανύουμε, ολοκληρώνεται στις αρχές Δεκεμβρίου.

Τη δεδομένη στιγμή δεν συζητείται θέμα παράτασης, ενώ είναι άγνωστο αν και πότε θα υπάρξει στο μέλλον κάτι παρόμοιο, με επιδότηση 100% για καθημερινές δαπάνες μιας επιχείρησης.

Η Analysis Business Consulting αριθμεί ήδη δεκάδες εγκεκριμένα έργα στο πρόγραμμα, έχει υψηλότατα ποσοστά βαθμολόγησης των μελετών της, ενώ έχει σχεδιάσει και παρέχει δωρεάν το μοναδικό «εργαλείο» στην Ελλάδα που σας ενημερώνει άμεσα για τις ρεαλιστικές πιθανότητες ένταξης της πρότασής στο πρόγραμμα.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα Ενίσχυση Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων εδώ.

Επικοινωνήστε σήμερα με ένα σύμβουλο της Analysis Business Consulting για μια ΔΩΡΕΑΝ συνάντηση!

Τρόποι Επικοινωνίας:

1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.