Νέο πρόγραμμα επιδότησης για ίδρυση τουριστικών επιχειρήσεων - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Νέο πρόγραμμα επιδότησης για ίδρυση τουριστικών επιχειρήσεων

Νέο πρόγραμμα επιδότησης για ίδρυση τουριστικών επιχειρήσεων - 5.0 out of 5 based on 1 vote

ellinikos tourismosΗ τουριστική βιομηχανία αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας και αυτή που καλείται να αναλάβει πρωτεύοντα ρόλο στην αναδόμηση αυτής.

Στο πλαίσιο της στήριξης του υγιούς κομματιού της εν λόγω βιομηχανίας, μέσω επενδύσεων σε καινούριες μονάδες, προκηρύχτηκε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 το πρόγραμμα «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Η δράση θα δέχεται αιτήσεις για τέσσερις περίπου μήνες (έως τα τέλη Μαρτίου), ενώ συνολικά θα διατεθούν στην αγορά 120 εκατ. ευρώ.

Ο στόχος της είναι να δημιουργηθούν νέες τουριστικές μονάδες, που θα έχουν είτε τη μορφή των ξενοδοχείων είτε αυτή των τουριστικών καταλυμάτων ή των ενοικιαζόμενων δωματίων.

Παράλληλα, μέσω του προγράμματος, δύναται να χρηματοδοτηθούν και λοιπές δραστηριότητες στον τομέα του τουρισμού, όπως τα τουριστικά γραφεία ή εναλλακτικές μορφές τουρισμού (αθλητικός, θαλάσσιος, υπαίθρου κτλ.). Το ποσοστό επιδότησης μπορεί να ανέρθει στο 50% ενώ ο προϋπολογισμός του κάθε σχεδίου θα πρέπει να κυμαίνεται από 25.000 € έως 400.000 €!

Η δράση δείχνει απόλυτα στοχευμένη στη στήριξη επενδύσεων που διαθέτουν την απαραίτητη ωριμότητα σε επίπεδο σχεδιασμού. Γι αυτό και ως αναγκαίο δικαιολογητικό απαιτείται η απόδειξη (με βεβαίωση τραπεζικού υπολοίπου, κέρδη εταιριών ή δανειοδότηση) της ύπαρξης του 60% του επενδυτικού κεφαλαίου με τη μορφή της Ιδίας Συμμετοχής.

Μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες του νέου προγράμματος στο σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας μας ή να συζητήσετε απευθείας με έναν συνεργάτη μας καλώντας στο 2310 365155.
1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.