Ένα πετυχημένο παράδειγμα διαδικτυακής παρουσίας - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Ένα πετυχημένο παράδειγμα διαδικτυακής παρουσίας

Ένα πετυχημένο παράδειγμα διαδικτυακής παρουσίας - 5.0 out of 5 based on 1 vote

ena petyximeno paradeigma diadiktyakis parousiasΠόσο σίγουρο είναι πως αν εμπιστευτώ έναν Διαδικτυακό Σύμβουλο θα αυξήσω τα έσοδά μου;

Καθόλου, ειδικά αν συνεργαστείτε με κάποιον που δεν κατανοεί απόλυτα το προϊόν ή την υπηρεσία σας. 

Η εύρεση του κατάλληλου Διαδικτυακού Συμβούλου αποτελεί καθοριστικής σημασίας παράγοντα επιτυχίας και… κάποιοι ήδη έκαναν την επιλογή τους και τα έχουν καταφέρει περίφημα. 

Το παράδειγμα του Massaya είναι το πλέον πετυχημένο.

Άνοιξε τις πύλες του και μας υποδέχτηκε τον Μάιο του 2014. Ένα σύγχρονο και μοντέρνο εστιατόριο, με γεύσεις από την Ανατολική Μεσόγειο, οικογενειακή παράδοση στον κλάδο, μια εξαίρετη σεφ (τη Μάριαμ), όμορφο χώρο και ξεχωριστό μενού.

Είχε όλα τα εχέγγυα για να πετύχει, αλλά έλειπε ένα βασικό συστατικό. Να γίνει γνωστό στον κόσμο, στο ευρύ κοινό.

Λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη λειτουργίας του ο Γιάννης (υπεύθυνος του Massaya) έκανε την πρώτη συζήτηση με τον Διαδικτυακό Σύμβουλο της Analysis B.C. 

Μέσα από μια πολύωρη συνομιλία μας έδωσε να καταλάβουμε τον τρόπο που θέλει να λειτουργήσει το εστιατόριό του. Τις αρχές που το διέπουν, το όραμα, τη φιλοσοφία και την αντιμετώπιση που θέλει να έχει προς τους δυνητικούς πελάτες του. Αφού καταγράψαμε κάθε επιθυμία του προτείναμε μια διαδικτυακή στρατηγική, την οποία με χαρά και ενθουσιασμό δέχτηκε.

Αυτό ήταν, η συνεργασία είχε ξεκινήσει, και η εκτόξευση του Massaya στα Social Media επίσης (Δείτε τη σελίδα του Massaya στο Facebook.).

Τρία χρόνια μετά, έχει ξεπεράσει τα 20.000 Likes στο Facebook, έχουν φιλοξενηθεί άρθρα για το Massaya σε κορυφαία περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή σχέση με κάθε διαδικτυακό φίλο. 

Και φυσικά δεν έχουμε φτάσει ακόμη ούτε στα μέσα της διαδρομής, με τον Γιάννη να μας λέει πως ακόμη υποδέχεται στο Massaya κόσμο που του λέει, «καλησπέρα, σας βρήκαμε από το Internet».

Έλα σήμερα σε επικοινωνία με έναν Διαδικτυακό Σύμβουλο της Analysis B.C. για να ακούσεις και στο δικό σου κατάστημα το «σας βρήκαμε από το internet»

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.