Καλή, επιχειρηματική, σεζόν - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Καλή, επιχειρηματική, σεζόν

Καλή, επιχειρηματική, σεζόν - 5.0 out of 5 based on 1 vote

kali epixeirimatiki sezonΜπορεί το «καλή χρονιά» να το αναφωνούμε την 1η Ιανουαρίου, αλλά για τους περισσότερους η καινούρια χρονιά ξεκινά πάντοτε τον Σεπτέμβριο. Αυτός είναι ο μήνας των αποφάσεων, ο μήνας των αλλαγών.

Τα Χριστούγεννα, με τη μαγική αναμφίβολα ατμόσφαιρά τους, προσφέρονται περισσότερο για όνειρα. Για να αφεθείς σε ιδανικές καταστάσεις, για να φανταστείς τι θα κάνεις στη ζωή σου… αν θα είσαι εσύ ο νικητής του Τζακ Ποτ!

Ο Σεπτέμβριος είναι πιο… κυνικός. Tα όνειρα δεν είναι όνειρα, αλλά είναι σχέδια. Ο ρεαλισμός είναι… πάνω στο τραπέζι και οι αποφάσεις που θα παρθούν θα υλοποιηθούν άμεσα. 

Και στην κατάσταση που βρίσκεται η Ελληνική οικονομία τα τελευταία χρόνια τα σχέδια δεν φτάνει να είναι υλοποιήσιμα και βιώσιμα αλλά οφείλουν να είναι πολύπλευρα, δημιουργικά, διαφορετικά. Να κάνουν την επιχείρησή σας να αντέξει για άλλη μια χρονιά τον σκληρό ανταγωνισμό και να καταφέρει να φέρει το πολυπόθητο κέρδος. 

Δεν είναι εύκολο (δυστυχώς), ούτε απλό. Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά πως και αυτόν τον χειμώνα δεν θα υπάρξουν ειδήσεις περί επιχειρήσεων που χρεοκόπησαν και άλλες για τον αριθμό των «λουκέτων». 

Μην αφήσεις τη δική σου επιχείρηση να γίνει άλλο ένα θύμα της κρίσης.

Συζήτησε τις σκέψεις σου για τη νέα χρονιά με έναν σύμβουλο της Analysis Business Consulting. Βρες τα «κενά» στις ιδέες σου, εναρμονίσου με τη νέα τεχνολογία, ακολούθησε τις σύγχρονες τακτικές του marketing, χρηματοδότησε τις ιδέες σου μέσα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ και βρες τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση στη δική σου επιχείρηση. 

Η νέα εποχή απαιτεί ανθρώπους με όραμα αλλά επιβάλει και συνεργασίες. 

Επέλεξε τον καλύτερο συνεργάτη για την επιχείρηση σου!

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.