Επιδότηση μέχρι και 50.000 για πτυχιούχους - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Επιδότηση μέχρι και 50.000 για πτυχιούχους

Επιδότηση μέχρι και 50.000 για πτυχιούχους - 5.0 out of 5 based on 4 votes

designΣτη δημοσιότητα ο Β’ κύκλος του προγράμματος «Ενίσχυση Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων» που χρηματοδοτεί με 100% ανέργους, αυτοαπασχολούμενους ή μισθωτούς για δράσεις πάνω στην ειδικότητά τους.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ ή ΤΕΙ (Ελλάδας ή εξωτερικού) με το ύψος της επιδότησης να ξεκινά από τις 5.000 ευρώ και να φτάνει, υπό προϋποθέσεις μέχρι και τις 50.000 ευρώ.

Ενδεικτικά επαγγέλματα που μπορούν να χρηματοδοτηθούν είναι: Δικηγόροι, ιατροί όλων των ειδικοτήτων, ψυχολόγοι, βιολόγοι, κτηνίατροι, οικονομολόγοι, λογιστές, καθηγητές, επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου (πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι, αρχιτέκτονες κτλ), φωτογράφοι, γεωπόνοι, δασολόγοι, συνεργεία αυτοκινήτων, ο κλάδος διαφήμισης, μάρκετινγκ και επικοινωνίας, αλλά και αυτός της πληροφορικής, όπως και δραστηριότητες σχετικές με την τέχνη, την ψυχαγωγία κ.α.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας αναφέροντας την ειδικότητά σας, ώστε να εξετάσουμε αν μπορείτε να χρηματοδοτηθείτε από το πρόγραμμα. Ένας σύμβουλος της Analysis B.C. θα σας απαντήσει άμεσα!

Οι δαπάνες που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα αφορούν όλα τα πάγια έξοδα της επιχείρησης, όπως τα λειτουργικά (ενοίκια, λογαριασμοί ΔΕΚΟ), τις ασφαλιστικές εισφορές, την προμήθεια εξοπλισμού αλλά και την πρόσληψη επιπλέον προσωπικό, για όσους το χρειάζονται.

Οι υποβολές των προτάσεων θα γίνουν σε τρεις κύκλους μέσα στο 2017, με τον πρώτο να ξεκινά στις 5 Ιουλίου και να ολοκληρώνεται στις 9 Αυγούστου.

Επικοινωνήστε σήμερα με ένα σύμβουλο της Analysis Business Consulting στο 2310 365155, για μια ΔΩΡΕΑΝ συνάντηση!

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (4 Votes)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.