Διαδικτυακός σύμβουλος, η ανάγκη κάθε σύγχρονης επιχείρησης - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Διαδικτυακός σύμβουλος, η ανάγκη κάθε σύγχρονης επιχείρησης

Διαδικτυακός σύμβουλος, η ανάγκη κάθε σύγχρονης επιχείρησης - 5.0 out of 5 based on 1 vote

diadiktyakos symvoulos i anagki kathe sygxronis epixeirisisΜια εβδομάδα πριν «μιλήσαμε» για την τάση του αγοραστικού κοινού να αξιολογεί ένα κατάστημα από την ηλεκτρονική του παρουσία. Εκεί «βολτάρει» πλέον ο καταναλωτής και εκεί «γνωρίζει» τα «μαγαζιά» που υπάρχουν.

Θυμηθείτε εκείνο το κείμενο ΕΔΩ. Στο σημερινό θα το… πάμε λίγο παραπέρα, στο πως μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας να βελτιώσει αυτή την «ψηφιακή βιτρίνα».

Στην Analysis Business Consulting ακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς και απαντάμε άμεσα στις ανάγκες κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης, γι αυτό και δημιουργήσαμε τον «Διαδικτυακό Σύμβουλο».

Τί είναι όμως ο Διαδικτυακός Σύμβουλος και πως μπορεί να βοηθήσει τη δική σου επιχείρηση;

Κάποιοι μας είπαν «λογιστές του internet», κάποιοι άλλοι «διακοσμητές ψηφιακής βιτρίνας», σε αυτό που συμφωνούν όμως όλοι είναι πως η βοήθεια που πήραν ήταν καθοριστική και συνέβαλλε στην αύξηση των πωλήσεων.

Γιατί, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο στόχος κάθε επιχείρησης είναι να αυξήσει το κέρδος της. Και ο Διαδικτυακός Σύμβουλος έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τους… περαστικούς του internet σε πελάτες της επιχείρησής σας. Άρα σε έξτρα κέρδος!

Σωστές αναρτήσεις στο Facebook, φωτογραφίες και βίντεο σε άριστη εικόνα και ήχο, δημιουργία και έλεγχος διαδικτυακής καμπάνιας, συνδέσεις μεταξύ των εταιρικών σελίδων στα κοινωνικά δίκτυα, απαντήσεις σε σχόλια/κριτικές πελατών, συγγραφή κειμένων για την ιστοσελίδας σας, είναι λίγα από όσα κάνει ο Διαδικτυακός Σύμβουλος.

Πως γίνονται όλα αυτά και πόσο κοστίζουν; Ο Διαδικτυακός Σύμβουλος συζητά μαζί σας και σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για τη δική σας επιχείρηση, πάντα σε κόστη που μπορείτε να πληρώσετε και με την προοπτική τα χρήματα αυτά να… έρθουν ξανά στην τσέπη σας μέσα από την αναμενόμενη αύξηση των πωλήσεων.

Η πρώτη συνάντηση με τον Διαδικτυακό Σύμβουλο της Analysis Business Consulting είναι ΔΩΡΕΑΝ. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.
1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.