Το Internet η νέα «βιτρίνα» του καταστήματός σας - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Το Internet η νέα «βιτρίνα» του καταστήματός σας

Το Internet η νέα «βιτρίνα» του καταστήματός σας - 5.0 out of 5 based on 4 votes

to internet i nea vitrina tou katastimatos sasΉταν περίπου δέκα χρόνια πριν, όταν τα κοινωνικά δίκτυα άρχισαν να «κατακτούν» σιγά σιγά τη νεολαία, με το «κύμα» τους, μέρα με τη μέρα να παρασύρει και μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους.

Ήταν τότε που η σύνδεση στο διαδίκτυο από προνόμιο, μετατράπηκε σε καθημερινότητα για τους «πολλούς».

Από τότε άλλαξαν πολλά, αλλά το σίγουρο είναι πως το καθημερινό «σερφάρισμα» γίνεται συνήθεια όλων και περισσότερων ανθρώπων. Πλέον το κάθε σπίτι έχει πρόσβαση στον μαγικό κόσμο του internet.

Μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις του σύγχρονου κόσμου ήταν αδύνατο να μην επηρεάσει και την επιχειρηματικότητα. Πρώτος που επλήγει ο Τύπος. Οι εφημερίδες από τα 60.000 φύλλα την ημέρα, πωλούν σήμερα περίπου το ένα δέκατο. Σίγουρα η κρίση έπαιξε τον ρόλο της, αλλά η τεράστια μείωση ήρθε όταν ο κόσμος ξεκίνησε να ενημερώνεται διαδικτυακά.

Σιγά σιγά η τάση να γίνονται όλα «ηλεκτρονικά» περνά και στα υπόλοιπα επαγγέλματα. Οι πλατφόρμες για παραγγελίες φαγητού αντικατέστησαν τα παλιά φυλλάδια, πολύς κόσμος προτιμά να ψωνίζει από τα e-shop παρά από τα φυσικά καταστήματα.

Ακόμη και οι «παραδοσιακοί» που προτιμούν την επαφή με τον πωλητή, για να «κάνουν και κανένα παζάρι στην τιμή», πρώτα θα ρίξουν μια ματιά στο internet και μετά θα ξεκινήσουν τη βόλτα τους.

Κάποτε για να μπει ένας πελάτης σε ένα μαγαζί χρειαζόταν μια ελκυστική βιτρίνα. Σήμερα για να έρθει κάποιος στο μαγαζί πρέπει να τον πείσει η παρουσία μας στο internet.

Αυτό θα δει πρώτα. Αυτή είναι η βιτρίνα κάθε επιχείρησης στις μέρες μας.

Και στη βιτρίνα πρέπει να έχει κανείς τα πάντα. Και την ιστοσελίδα, και το facebook και το Instagram αλλά και κάθε μέσο που θα πείσει τον επισκέπτη να προτιμήσει το συγκεκριμένο κατάστημα.

Αυτή είναι η δουλειά του Διαδικτυακού Συμβούλου της Analysis Business Consulting. Του ανθρώπου που θα  κατανοήσει τα δικά σας θέλω και θα σας βοηθήσει να στήσετε την ιδανική «βιτρίνα» στον κόσμο του internet. Μια «βιτρίνα» που θα πείσει τον κάθε «περαστικό» που «σερφάρει» στο διαδίκτυο να επιλέξει το δικό σας κατάστημα.

Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα για την ενίσχυση της παρουσία σας στο internet, με μια ΔΩΡΕΑΝ συνάντηση με τον Διαδικτυακό Σύμβουλο της Analysis Business Consulting. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (4 Votes)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.