Εσείς ποια μακαρονάδα θα διαλέγατε; - Analysis Business Consulting | Επιδοτήσεις - Digital Marketing


Εσείς ποια μακαρονάδα θα διαλέγατε;

Εσείς ποια μακαρονάδα θα διαλέγατε; - 5.0 out of 5 based on 6 votes

eseis poia makaronada tha dialegateΠόσο εύκολο είναι να ετοιμάσει κανείς ένα πιάτο μακαρόνια; Βράζουμε νερό, τα ρίχνουμε μέσα σε μια κατσαρόλα και σε 10 λεπτά βρίσκονται στο πιάτο μας. Φτιάχνουμε και μια «πρόχειρη» σάλτσα και το βραδινό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Σχεδόν όλοι κάποια στιγμή στη ζωή τους έχουν… εκτελέσει την παραπάνω συνταγή. Τι θα κάνατε όμως αν μαθαίνατε πως το ραντεβού σας είναι λάτρης της Ιταλικής κουζίνας και επιθυμεί ένα ιδιαίτερο και εμπνευσμένο δείπνο;  Σίγουρα δεν θα διαλέγατε τη συνταγή της πρώτης παραγράφου!

Οι επιλογές είναι δύο, είτε να «κλέψεις» μια συνταγή από το διαδίκτυο και να… προσευχηθείς πως θα καταφέρεις να την κάνεις σωστά πράξη ή θα εμπιστευόσουν ένα καλό ιταλικό εστιατόριο, για σίγουρα αποτελέσματα!

Σκεφτείτε το παραπάνω παράδειγμα για την προβολή της επιχείρησης σας. Σχεδόν όλοι κάποια στιγμή στην επιχειρηματική σας ζωή έχετε… εκτελέσει διάφορους τρόπους προβολής. Αν ψάχνετε όμως ένα πιο σίγουρο αποτέλεσμα, τότε η επιλογή του ειδικού μοιάζει με μονόδρομο.

Στην Analysis Business Consulting έχουμε ειδικευτεί στη διαδικτυακή προβολή της επιχείρησή σας τόσο όσο οι Ιταλοί στις μακαρονάδες!  

Όπως οι Ιταλοί παράγουν στην κουζίνα τους τα ζυμαρικά, έτσι και εμείς ετοιμάζουμε από το μηδέν την καμπάνια σας, επιλέγοντας όλες εκείνες τις πρακτικές που θα σας φέρουν πιο κοντά στο κοινό σας.

Το μυστικό τους είναι στον τρόπο βρασμού, και το δικό μας στην επιλογή των κατάλληλων λέξεων και φράσεων για να έχει η καμπάνια σας τη σωστή δομή.

Η επιλογή της κατάλληλης σάλτσας για να… ικανοποιηθεί ο εκάστοτε ουρανίσκος, δεν απέχει και πολύ από την επιλογή του κοινού στο οποίο θα απευθυνθεί η διαφήμισή σας.

Τέλος, ένα καλό ιταλικό εστιατόριο, μετά από αυτό το δείπνο, θα σας κερνούσε και ένα επιδόρπιο. Το δικό μας… κέρασμα, είναι η δωρεάν ενημέρωση που σας παρέχουμε με τα αποτελέσματα της καμπάνιας σας.

Επιλέξτε και εσείς σήμερα να διαφημιστείτε μέσω της Analysis Business Consulting, και πετύχετε τα ακόλουθα:

  1. Κείμενα σε σωστά Ελληνικά, δίχως ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη.
  2. Αποτελεσματική χρήση όλων των διαθέσιμων δυνατοτήτων (π.χ. κουμπιά call to action).
  3. Διαχωρισμός καμπάνιας σε υπολογιστές και κινητές συσκευές.
  4. Κατάλληλη επιλογή πολυμέσων και δυνατότητα χρήσης πολλαπλών εικόνων και video.
  5. Στοχευμένη προβολή αποκλειστικά στο κοινό και στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.
  6. Διαρκής παρακολούθηση της καμπάνιας.
  7. Αναφορά αποτελεσμάτων, μελέτη αυτών και εξαγωγή κρίσιμων συμπερασμάτων για την πορεία της κάθε καμπάνιας.
1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)
0
0
0
s2sdefault

Περισσότερα από το Blog...
Αποστολή Μηνύματος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία

technopolis2

ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης   

Θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης -  Κτήριο Γ2  -  Γραφείο 2.3 

Τ.Κ.  55535 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη  

Τηλ.  2310 365155 - 2310 365156 

Φαξ.  2310 365157 

e-mail. info [AT] analysisbc [DOT] gr

 

Connect With Us

Για να δείτε τον χάρτη σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την καταχώρηση της επιχείρησης στο Google Maps εδώ.